Om avdelingen

Avdelingen for Allidrett er en stadig voksende gruppe i idrettslaget. Avdelingen består av flere ulike aktiviteter for ungdom og voksne – zumba, aerobic, bølleball, løpe- og gågruppe, og turgruppe. Det er ikke gitt at alle gruppene er aktive til enhver tid fordi dette drives på frivillig basis og antall påmeldte er variabelt. Styret i Allidretten er alltid åpen for nye aktiviteter og vil gjerne høre fra deg om du vil være instruktør eller har gode ideer for videre tilbud. allidrett@eil.no 

Zumba

Zumba er et tilbud til ungdom fylt 14 år og for voksne. Hvis du ønsker å gjøre treningen til en fest da er Zumba det rette for deg! Du trener uten at du er klar over det selv – ja, det hele vil føles som en fest!

Jogge- og gågruppe

Allidretten har også sin egen Joggegruppe. Denne deles inn i grupper etter ferdighet / nivå. Her er det plass til alle, de som ikke har løpt på flere år og de som allerede er veldig godt trent.

Aktivitetene varierer; joggetur, intervalltrening, bakkeløp, Stoltzen, langtur.

Det er også en gruppe som møtes onsdagene da er det mest intervalltrening. I denne gruppen er det litt forskjellig nivå, men en del som løper hel- og halvmaraton.

Aerobic

Mål for treningen er å holde seg i form, og ha det sosialt og kjekt.

Bølleball

Bølleball er basketballtrening uten regler. Det er et lavterskeltilbud for piker 34+. Mye løping, lek med ball og moro. Her er det plass til alle som ønsker å trimme smilemusklene. Når gymsalen er stengt for sesongen foregår treningen utendørs f.eks på sandvolleyballbanen ved Eidsvåg kirke, Kniksenbanen eller vi går fjelltur i nærmiljøet.

Turgruppe

Denne gruppen er for menn i alderen 60+.

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket