BenteForde451 2015-04-07 19:50:37

Retningslinjer for drakter og utstyr i Eidsvåg IL

Disse retningslinjene gjelder for alle medlemmer av BUA:

 

Drakter:

Alle lag i Eidsvåg Idrettslag skal spille i grønne overdeler, sorte shorts og grønne strømper. Det er lagleders/treners ansvar å påse at kun godkjent drakt benyttes i tilknytning til kamp.

Alle fotballag skal få utdelt drakter ved oppstart. Trenere må samle inn drakter om barnet slutter på laget. Brukes da til nye spillere eller gis tilbake til materialforvalter.

Shorts og sokker holder hver enkelt spiller selv.Bortedrakter:

Gjelder kun 11-lag .

Disse skal KUN brukes ved fargekollisjon på cup og bortekamp. Vi er forpliktet til å bruke våre grønne drakter i seriekamper og vi er registrert i NFF med disse. (Jamfør §3-6 i NFF kampreglement).Bortelagsdrakter skal samles inn av trener og deles ut ved behov.

 

Overtrekksdrakter/trainingtopper:

Dersom lagene går til samlet innkjøp av overtrekks drakter eller treningsutstyr, skal kun gjeldene klubbkolleksjon benyttes og anskaffes gjennom EIL offisielle utstyrsleverandør . Fellesbestillinger koordineres via materialforvalter. Ved bruk av egne sponsorer, SKAL dette avklares med materialforvalter og sponsoransvarlig i forkant.

På training topper som spiller/lag bestiller skal kun EIL logo og Sport 1 logo i front. Her står man fritt til å «dekorere» rygg  med navn, nummer eller andre egne sponsorer.  

 

Utstyr:

Trenere har rett på overtrekksdress.

Hovedtrener(e) (max 2) på hvert lag kan ta seg ut en coacherjakke. Denne er ment å vare noen år og skal gis tilbake til idrettslaget om trener slutter etter kun kort tid.

 

I garderoben er det nå en felleskasse for kinahatter, kjegler, noen baller, mål, etc som er til felles benyttelse. Viktig at hver enkelt tar ansvar for å returnere dette etter bruk.Bestillinger:

Bestillingsliste på drakter blir sendt ut til alle lag hvert år i januar/februar. Det er viktig at trenerne bestiller de draktene de trenger det året.

Det vil bli foretatt bytting mellom lag ca hvert 2. år for å unngå for mye nykjøp.

 

Bestillingsliste på annet utstyr ( vester, keeperhansker, overtrekksdresser, etc) vil bli sendt ut til alle lag hvert år i februar/mars. Ønsker da at trenerne bestiller det de trenger til sesongen slik at man unngår småordrer resten av året.

 

På lager i det gamle klubbhuset har materialforvalter alltid isposer, medisintape, vester og noen få reservedrakter om det er nødvendig å supplere i løpet av året.


Alle bestillinger SKAL går gjennom materialforvalter på e-post: utstyr@eil.no .

Kalender

Oktober
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket