Retningslinjer for cup- deltagelse

 

BUA oppfordrer alle lag i aldersbestemte klasser til å delta på cuper ved siden av ordinært seriespill.

Det er sosialt og spennende for barna å reise på cup, gjerne flere lag; både gutter og jenter sammen. Dette bygger opp en god lagfølelse og styrker samholdet mellom spillerene og i foreldregruppen.

BUA har utarbeidet følgende retningslinjer for Eidsvåg ILs deltagelse i cuper: 

EIL dekker deltagelse i 4 cuper pr lag, pr år, der Åsane Cup i mars og vår egen Knøtteturnering i august er obligatoriske. Ønsker lagene delta i flere cuper, dekker laget selv påmeldingsavgiften.

1.-3. klasse kan delta på cuper i nærmiljøet, uten overnatting. Eksmpel: Frende Cup, Lerøy Cup, Austrheim Cup, 3v3, Brann Cup. 

4.-7. klasse kan i tillegg til cuper i nærmiljøet, delta på overnattingscuper på Vestlandet. Eksempel: Voss, Lerum,  Eidfjord, Kiwi, Regy.

13 år og oppover (ungdomslagene) kan i tillegg til cuper i nærmiljøet og på Vestlandet, delta i nasjonale og internasjonale cuper. Eksempel: Norway Cup, Sandar Cup, Sør Cup, Dana Cup, Gothia Cup osv.

For cuper og kamper i nærmiljøet: Klubben dekker ev. ferjebillett for spillere, trenere og et nødvendig antall biler for laget. Det gis ikke kilometergodtgjørelse.

For overnattingscuper: Hvert lag får dekket 2 A-kort pr år (for trener/lagleder). I tillegg kan lagene søke BUA om støtte på inntil kr 5000,- for å dekke reise for trenere/ reiseledere og ev. annen overnatting (dersom trener av motsatt kjønn). Man får ikke dekket kjøregodtgjørelse eller andre reise/overnattingskostnader utover dette beløpet. 

Ved overnatting skal voksne av samme kjønn sove sammen med spillerene.

Aktivitet utover ovennevnte skal det søkes om til BUA.

Uttak og spilletid på cuper: Det er treneren(e) som alltid tar ut laget  og bestemmer hvilke spillere som skal starte og hvilke posisjoner den enkelte spiller skal ha. BUA oppfordrer likevel til følgende: Er du tatt ut til å være med på cup, så skal du spille. Cup skal være moro, og har som hovedformål å øke samhold mellom lag og klubb, mellom utøvere og mellom voksne. Det oppnår man ikke med å ha utøvere på sidelinjen, men når flest mulig får spille mest mulig.

Det gjøres oppmerksom på at reglene er ment å være motiverende for lagene. BUA ønsker det skal være en viss progresjon og noe å glede seg til når man blir eldre og fortsetter med å spille fotball i EIL.  

BUA, 12.10.2015.

 

 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket