Sportslig utvalg (SU)

Sportslig utvalg (SU) utgår fra BUA, og velges på årsmøte. Valgperioden er på to år. Ansvarsområdene er:

  • Tilrettelegge og koordinere all sportslig aktivitet i EIL fotball
  • Samarbeide med BUA
  • Nært samarbeid med trenere for de enkelte treningsgruppene og lag

 

SU har følgende arbeidsoppgaver:

Sportsplan:

Hovedansvar for å tilrettelegge for sportslig utvikling av Eidsvåg IL. SU skal utarbeide og oppdatere en sportsplan som er klubbens styringsverktøy for trenere, ledere, spillere og foreldre når det gjelder sportslig aktivitet i klubben. All aktivitet skal være klubbstyrt og dersom man er i tvil skal sportslig utvalg kontaktes.

Trenere:

Sportslig utvalg har i samarbeid med BUA ansvar for at lag i klubben har trenere. I barnefotballen og til og med til smågutter/-jenter er dette drevet av foreldregruppen rundt laget og det forventes at disse stiller opp.

Kompetanse/kurs:

SU har ansvar i samarbeid med BUA for at trenere og lagledere får den kursing og kompetanseheving som er nødvendig for å drive lagene. Man skal videre rekruttere og stimulere trenere/ lagledere i klubben som ikke har trenerutdanning til å starte på Norges Fotball Forbunds (NFF) utdanning, slik at klubben i størst mulig grad er selvforsynt med trenere med god kompetanse.

SU kan sammen med andre trenere i klubben delta i krets og forbunds impulssamlinger, eventuelt andre kurs og treningssamlinger. SU skal motivere trenere og andre i alle aldersgrupper slik at de får lyst til å arbeide etter sportsplanens intensjoner, og dermed å øke graden av systematikk i treningsarbeidet. SU er klubbens bindeledd mot kretslags- og talentsamlinger i Hordaland Fotballkrets regi.

Trenermøter: 

Ha ansvar for å arrangere halvårlige samarbeidsmøter mellom alle trenere. Det er hensiktsmessig å arrangere egne fellesmøter for smågutter/jenter og ungdomslagene. Eksterne ressurspersoner kan inviteres til enkelte møter. La ikke dette bli hovedregel, forsøk helst å aktivere egne krefter.

Treningstider:

Alle trenere skal ha anledning til å komme med ønsker før treningstider fastsettes. Det er likevel viktig å tenke at Eidsvåg er en klubb med mange lag, som alle ønsker treningstid i samme tidsrom på våre to baner. Sportslig utvalg bestemmer hvordan prioritering av treningstid skal gjøres. Dette begrenser antall treningstider pr lag. Som en generell regel gjelder er at de yngste trener tidligst og de eldste trener senest.

Kamper og aktiviteter planlagt og arrangert av Hordaland Fotballkrets har prioritet foran EILs aktivitet på banen.

Hospitering:

Sportslig utvalg har overordnet ansvar for hospiteringsordningen i klubben. 

Sportslig utvalg kontaktes på mail: fotball@eil.no 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket