Oppdatering av smittevernregler for håndballen (09.11)

Eidsvåg IL opprettholder trening for barne- og ungdomslagene med sine. Men vi gjør likevel noen ytterligere innstramninger i smittevernreglene.

2020-11-09
larsriis

Byrådet i Bergen presenterte fredag tiltakene i en ny lokal forskrift gjeldende i første omgang for de neste 14 dagene. Aktiviteten for breddeidretten for voksne over 20 år og oppover stoppes, mens treningen for barn og ungdom under 20 år kan gjennomføres. Arrangementer som kamper, cuper, turneringer og lignende tillates ikke.     

Det gjør at Eidsvåg IL opprettholder trening for barne- og ungdomslagene med sine. Men vi gjør likevel noen ytterligere innstramninger.Det skal kun trenes i fast grupper, fortrinnsvis med de samme deltakerne som de også omgås i andre sammenhenger. 
Det betyr at vi innstiller trening på tvers av lag og grupper (eks. hospitering, fellestreninger med ulike årskull etc.). Det er dog likevel greit med deltakere fra andre skolekretser som tilhører den samme treningsgruppen. Spillere som hører til annet årskull får også trene med sin faste gruppe når klubben ikke har annet tilbud.  Alle må fortsatt være nøye med å følge retningslinjene i forbindelse med trening.   

Retningslinjer:     

1. Det er kun friske spillere og trenere som skal delta på trening. Er man ikke helt i form, skal man holde seg hjemme.     

2. Oppmøte 5 min før trening, men unngå å stå samlet i flokk. Overhold 1 meters-regelen.     

3. Alle skal vaske/sprite hendene før de går inn i hallen.     

4. På trening skal det være minst en person over 18 år.    

5. Husk 1 meters-regelen. 1-metersregelen gjelder før, etter og i pauser/opphold i treningen. Fritak fra denne gjelder kun under aktiv trening.     

6. Kontroller at Spond er oppdatert i forhold til de personene som er tilstede på trening med hensyn til evt. smittesporing.     

7. Avslutte treningen 5 min før treningstiden er slutt, og vær nøye med å unngå nærkontakt med laget/gruppen som skal trene etterpå.     

8. Om mulig bør offentlig transport unngås ved reise til/fra trening.       

 

Slurver vi med disse rutinene vil treningene for alle lag kunne bli innstilt.

Kalender

Juni
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234